hétfő, május 27, 2024
Home Sport Izrael-Románia: a román ultrák döntöttek Megváltozik a címzett következetességének biztosítása érdekében.

Izrael-Románia: a román ultrák döntöttek Megváltozik a címzett következetességének biztosítása érdekében.

by napklub
0 comment

A találkozóra a Felcsúton található „content-post” id-jú divben kerül sor.

Izrael és a Hamász közötti háború miatt az izraeli válogatott hazai pályán játszott EB-selejtezőit nem tarthatja meg. A végső döntés alapján november 15-én Svájc, majd 18-án Románia ellen is Felcsúton lépnek pályára.

A román ultrások úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt a két válogatott közötti mérkőzésen.

A Hungarian Fanatics Facebook-oldala arról számolt be, hogy „a román válogatottnak szurkoló csoportok nem jönnek a közleményük szerint Felcsútra az izraeli-román EB selejtező mérkőzésre. A román ultrákat az bosszantotta, hogy a jegyvásárlást csak egyénileg, névre szólóan és mindenekelőtt azzal a feltétellel lehet megrendelni, hogy az Izraeli Labdarúgó Szövetség honlapján szurkolói fiókot kell létrehozni, ahol a személyes adatokat tartalmazó dokumentum – személyi igazolvány vagy útlevél – egyértelmű képének elküldésére köteleznek. Egyébként 4 óra alatt elfogyott a 462 jegy, amit kaptak…”

Az I-csoportban Románia vezeti 16 ponttal, Svájc a második 15 ponttal, Izrael pedig négypontos hátránnyal az első ellenfele mögött áll.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.