hétfő, május 27, 2024
Home Sport Böde Dániel megsérült Paksban – nb1.hu

Böde Dániel megsérült Paksban – nb1.hu

by napklub
0 comment

A Paks hivatalos oldalán jelentették be, hogy Böde Dániel megsérült a Honvéd elleni kupameccsen. Egy ütközés következtében a bal combjában 4 centiméteres beszakadás keletkezett a combhajlító izomban. A vizsgálatok eredménye alapján a 37 éves játékosnak legalább 2 hetet kell kihagynia. Böde Dániel eddig tíz NB I-es bajnokin szerepelt a szezonban, és két gólt szerzett. A második helyen álló Paks csapata a DVSC otthonában játszik a 13. fordulóban, a mérkőzés vasárnap 18.30-kor kezdődik.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.