szerda, június 19, 2024
Home Culture A miskulancia olyan viselkedésre utal, amikor valaki szabálytalanul, szervezetlenül vagy kaotikusan cselekszik. Ez a kifejezés általában negatív színezetű, és arra utal, hogy valaki hanyagul vagy figyelmetlenül végez valamit. A miskulancia jellemző lehet például egy szervezet munkájára, egy személy viselkedésére vagy egy esemény lebonyolítására. (Forrás: Napklub)

A miskulancia olyan viselkedésre utal, amikor valaki szabálytalanul, szervezetlenül vagy kaotikusan cselekszik. Ez a kifejezés általában negatív színezetű, és arra utal, hogy valaki hanyagul vagy figyelmetlenül végez valamit. A miskulancia jellemző lehet például egy szervezet munkájára, egy személy viselkedésére vagy egy esemény lebonyolítására. (Forrás: Napklub)

by napklub
0 comment

A miskulancia jelentése továbbra is titok – Napklub. Sajnáljuk, de a tartalom védett. Ha szépen megkérsz, bármi megbeszélhető.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.