hétfő, május 27, 2024
Home Culture Home staging a wemake oldalán – Napklub.

Home staging a wemake oldalán – Napklub.

by napklub
0 comment

A Wemake home staging szlogenje szerint „Olyan lakást készítünk, amit könnyedén eladsz”. A home staging egy olyan szolgáltatás, amelynek segítségével az eladásra kínált ingatlant a legjobb formájában mutatják be. Nem jelenti azt, hogy az ingatlant fel kell újítani vagy átépíteni, hanem inkább arról szól, hogy olyan atmoszférát teremtsenek, amely segít az érdeklődőknek az otthon érzését átélni. A home staging általában az otthon berendezését, dekorációját és elrendezését jelenti, hogy vonzóbbá és személytelenebbé tegyék az ingatlant. A Wemake a saját bútoraikkal rendezik be vagy egészítik ki az ingatlant, és ezeket a tárgyakat akár a vásárló is megvásárolhatja a lakással együtt. A home staging nemcsak felgyorsítja az eladást, hanem magasabb árakat is eredményezhet. A Wemake számos előtte-utána képpel illusztrálja a home staging hatását, és további információkért meglátogatható a Wemake honlapja vagy Facebook oldala.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.