hétfő, május 27, 2024
Home Sport A Bulgaria-Magyarország mérkőzés zárt kapuk mögött fog zajlani: így reagálnak a magyar szurkolók

A Bulgaria-Magyarország mérkőzés zárt kapuk mögött fog zajlani: így reagálnak a magyar szurkolók

by napklub
0 comment

A szurkolók egyértelmű állásfoglalása.

Hétfőn döntés született arról, hogy a Bulgária-Magyarország Eb-selejtezőt nem Szófiában, hanem Plovdivban rendezik meg. Emellett ma kiderült, hogy a mérkőzésen nem lehetnek nézők. A Carpathian Brigade ’09 szurkolói csoport a Facebookon közzétett egy közleményt a szomorú döntés kapcsán:

Egy újabb zárt kapus mérkőzés margójára…

Talán már mindenki értesült róla, hogy ismét szurkolók nélkül kell megrendeznünk egy – sorsdöntő – találkozót. Az indoklás meglepetésként ért minket is, hiszen a bolgár futballszövetség volt olyan bátortalan, hogy saját hazai mérkőzésüket elintézzék, egyszerűen megijedtek a bolgár szurkolók bejelentett demonstrációjától.

Szégyenletesnek tartjuk, és csakis az elfogadhatatlanság szemszögéből nézve, hogy ezzel a döntéssel ellehetetlenítik a közel 2500 magyar szurkoló jelenlétét és a Nemzeti Tizenegy helyszíni támogatását.

Bár még nem tudjuk feldolgozni a döntést, de tehetetlenül elfogadjuk, és reméljük, hogy csapatunk nélkül is elérjük a közös célt, és az utolsó hazai mérkőzésen önfeledten ünnepelhetjük az Európa-bajnokságra való kijutást.

Végezetül, szeretnénk kitartást kívánni a bolgár fanatikusoknak a gyáva, szurkolóellenes szövetségük elleni harcukhoz.

A futball semmit sem ér szurkolók nélkül!

Mindörökké Magyarország!

CB’09”

A Bulgária-Magyarország mérkőzés november 16-án 18 órakor kezdődik. Ha csapatunk legalább egy pontot szerez Plovdivban, akkor biztosítjuk helyünket a 2024-es Eb mezőnyében.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.