szerda, december 6, 2023
Home » Az Oroszország fegyvergyártási kapacitásának növekedése látható műholdfelvételeken, amely azt jelzi, hogy az ország hadászati potenciáljának fejlesztésére törekszik az Ukrajna elleni konfliktusban.

Az Oroszország fegyvergyártási kapacitásának növekedése látható műholdfelvételeken, amely azt jelzi, hogy az ország hadászati potenciáljának fejlesztésére törekszik az Ukrajna elleni konfliktusban.

by napklub
0 comment

Oroszország aktívan növeli fegyvergyártási kapacitását és új gyárakat épít az Ukrajna elleni háborúhoz kapcsolódóan. A készült műholdfelvételek szerint több új épület, hangár és gyártósor épült az ország területén. Az orosz kormány 2024-re javasolt költségvetésében a hadseregre szánt összeg meghaladja a szociális ágazat forrásait, ami azt jelzi, hogy Oroszország hosszú távra tervez. Az elemzők szerint ezek a létesítmények különféle harci repülőgépek, helikopterek, drónok és irányított lőszerek gyártására szolgálnak. A fegyvergyárak fejlesztése azt mutatja, hogy Oroszország folytatja az Ukrajna elleni háborút, és tovább növeli hadi erőit. Az orosz gyárak közül kiemelkednek a Kazanyi repülőgépgyár, az Irkutszki repülőgépgyár, az Uráli polgári repülőgépgyár, a Dubnai gépgyár és a Kronstadt. Emellett megemlítették az Italmas drónokat gyártó üzemet is, amely a Kalasnyikov-csoport leányvállalata. Az új gyárak és a megnövelt fegyvergyártási kapacitás azt sugallja, hogy Oroszország hosszú távon készül a háború folytatására.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.