hétfő, május 27, 2024
Home Politics Az izraeli katonák bekerítették Gázavárost, megszakítva a Gázai övezet északi részének kapcsolatát a külvilággal.

Az izraeli katonák bekerítették Gázavárost, megszakítva a Gázai övezet északi részének kapcsolatát a külvilággal.

by napklub
0 comment

Az izraeli csapatok hétfő hajnalban körülzárták Gázavárost, és elvágták az ostromlott terület északi részét az külvilágtól. A kommunikáció Gázában megszakadt éjjel több órára, és csak lassan áll helyre. Az izraeli csapatok várhatóan a következő napokban lépnek be a városba, és az utcán harcolnak majd a palesztin fegyveresekkel. A háborúban várhatóan mindkét oldalon nőni fog az áldozatok száma. A gázai lakosság hetven százaléka menekült el otthonából, és az élelmiszer, gyógyszer, üzemanyag és víz hiányzik a területen. Izrael eddig elutasította a harcok szüneteltetését célzó javaslatokat, és nem juttatta célba a humanitárius segélyszállítmányokat. Egy jordániai repülőgép viszont orvosi segélyt dobott le Gázában, ami új lehetőséget kínálhat a segélyszállításra a határon fekvő átkelőhelyen keresztül.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.