hétfő, május 27, 2024
Home Culture A képviselőfánk receptje a következő: Hozzávalók: – 25 dkg liszt – 2 tojás – 2 evőkanál cukor – 2,5 dl tej – 1 csomag vaníliás cukor – 1 csomag élesztő – csipet só – olaj a sütéshez – porcukor a megszórásához Elkészítés: 1. Az élesztőt egy kevés meleg tejben felfuttatjuk. 2. A lisztet egy tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, sót és a tojásokat. Lassan hozzáöntjük a tejbekevert élesztőt, majd alaposan összekeverjük. 3. A tésztát letakarva meleg helyen kb. 1 órát kelesztjük, amíg a térfogata kb. duplájára nő. 4. Az olajat felhevítjük egy magas falú serpenyőben. 5. Egy evőkanállal egy adag tésztát kanalazunk a forró olajba, és mindkét oldalát aranybarnára sütjük. 6. A kisült fánkokat papírtörlővel leitatjuk az olajból, majd porcukorral megszórjuk. Jó étvágyat kívánunk!

A képviselőfánk receptje a következő: Hozzávalók: – 25 dkg liszt – 2 tojás – 2 evőkanál cukor – 2,5 dl tej – 1 csomag vaníliás cukor – 1 csomag élesztő – csipet só – olaj a sütéshez – porcukor a megszórásához Elkészítés: 1. Az élesztőt egy kevés meleg tejben felfuttatjuk. 2. A lisztet egy tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, sót és a tojásokat. Lassan hozzáöntjük a tejbekevert élesztőt, majd alaposan összekeverjük. 3. A tésztát letakarva meleg helyen kb. 1 órát kelesztjük, amíg a térfogata kb. duplájára nő. 4. Az olajat felhevítjük egy magas falú serpenyőben. 5. Egy evőkanállal egy adag tésztát kanalazunk a forró olajba, és mindkét oldalát aranybarnára sütjük. 6. A kisült fánkokat papírtörlővel leitatjuk az olajból, majd porcukorral megszórjuk. Jó étvágyat kívánunk!

by napklub
0 comment

Az oldal, amit megpróbálsz megnyitni a Napklub-n található, ahol egy képviselőfánk receptjét szeretnéd megtalálni, sajnos nem érhető el. Valószínűleg a tartalom védett, de ha szépen megkéred az oldal üzemeltetőit, lehet, hogy megosztják veled a receptet vagy más lehetőséget tudnak ajánlani.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.