hétfő, május 27, 2024
Home Sport A Herthától elbocsátott kapusedző a jövőben Törökországban tevékenykedik

A Herthától elbocsátott kapusedző a jövőben Törökországban tevékenykedik

by napklub
0 comment

Petry Zsolt lett a Samsunspor új kapusedzője. A korábbi válogatott kapust megkereste Markus Gisdol, a csapat új vezetőedzője, hogy újra együtt dolgozzanak. Petry Zsolt régebben már dolgozott a német szakemberrel, amikor még a Hoffenheimnél voltak. A 57 éves kapusedző két és fél évvel ezelőtt a Herthától kavaró körülmények között távozott. A Samsunspor jelenleg a török élvonalban a kiesőzónában áll, 10 forduló után 5 ponttal.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.