hétfő, május 27, 2024
Home Sport Látnivaló bravúr az ETO-tól, menetel a Szpari, de a végén bekövetkezett a csattanó a Haladás meccsén.

Látnivaló bravúr az ETO-tól, menetel a Szpari, de a végén bekövetkezett a csattanó a Haladás meccsén.

by napklub
0 comment

Az NB II 14. fordulójában két idegenben nyertes csapat volt, a Kozármisleny és a Soroksár. A Győr az otthon játszó PMFC ellen lépett pályára, ahol a 25. percben Huszár Marcell Béla góljával megszerezte a győzelmet. Ezzel az ETO megerősítette első helyét a tabellán. A Nyíregyháza rosszul kezdte az első félidőt a Gyirmót stadionjában, de a második félidőben remek fordítást mutatott be, és értékes három ponttal távozott. Gengeliczki Gergő duplázása nagyban hozzájárult ehhez. A Soroksár sima győzelmet aratott a Mosonmagyaróvár felett, míg a Kozármisleny legyőzte a BVSC-t. A Haladásnak hosszú ideig sikerült legyőznie a Kazincbarcikát, ám a 91. percben Pinte Patrik egyenlített, és a mérkőzés 2-2-es végeredménnyel zárult. A további programban szerepelnek még a következő mérkőzések: FC Ajka – Tiszakécskei LC, Aqvital FC Csákvár – BFC Siófok és Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Budafoki MTE. A Vasas-Honvéd meccs hétfőn 20 órakor kezdődik.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.