hétfő, május 27, 2024
Home Politics A Szabad Európa Rádió első évtizedeiről szóló archív műsor eredetileg három-öt évre lett tervezve, de végül hihetetlenül hosszú ideig, 42 évig működött.

A Szabad Európa Rádió első évtizedeiről szóló archív műsor eredetileg három-öt évre lett tervezve, de végül hihetetlenül hosszú ideig, 42 évig működött.

by napklub
0 comment

1993. október 31-én sugározta utolsó adását a SZER, amelyet bezártak az amerikai kongresszus döntése alapján. A döntés azt a téves hitet tükrözte, hogy a rendszerváltás után már garantált a sajtó- és szólásszabadság, valamint a jogállamiság. Ebben az időszakban a rádió hasonlóan működött, mint az 50-es és 60-as években.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.