vasárnap, november 26, 2023
Home » A Paks-MTK mérkőzés kapcsán Bognár és Horváth ismertette véleményét: Bognár fáradtság okozta problémákról beszélt, míg Horváth a nyomásról beszélt. A reakciók különbözőek voltak.

A Paks-MTK mérkőzés kapcsán Bognár és Horváth ismertette véleményét: Bognár fáradtság okozta problémákról beszélt, míg Horváth a nyomásról beszélt. A reakciók különbözőek voltak.

by napklub
0 comment

A Paks-MTK mérkőzéssel zárult az NB I 12. fordulója. A találkozón nem esett gól, így a Paks nem tudta átvenni a vezetést a tabellán. Bognár György szerint a csapatnak nehéz volt regenerálódni a Honvéd elleni kupamérkőzés után, de a meccs képe alapján közelebb álltak a győzelemhez. Horváth Dávid elmondta, hogy a játékosoknak keményen meg kellett küzdeniük az egy pontért, és reméli, hogy sikerült kilábalniuk a hullámvölgyből.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.