szerda, december 6, 2023
Home » Több világklasszis is lehagyta Varga Barnabást a távollétében.

Több világklasszis is lehagyta Varga Barnabást a távollétében.

by napklub
0 comment

Íme a legtöbb gólt szerző játékosok ranglistája.

Varga Barnabás sérülése miatt nem tudott további gólokat szerezni az utóbbi hetekben, ezért 39 találatával hátrébb került az IFFHS friss ranglistáján. A magyar válogatott támadója jelenleg az ötödik legtöbb gólt szerzett az idényben. Októberben az Szerbia-Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzést követően Alekszandar Mitrovics minden tétmeccsen betalált, és 10 góljával az Al-Hilal középcsatára lett a hónap legjobban teljesítő játékosa.

Varga Barnabás tartja a lépést Cristiano Ronaldóval

Átlépve Varga hiányát: Erling Haaland duplázott a Bajnokok Ligájában és a Manchester United elleni bajnoki mérkőzésen is, így a norvég támadó egyedül vezeti a listát 44 góllal. A második helyen Cristiano Ronaldo áll, aki Varga sérülése előtt még lépést tartott vele, de azóta két találatot szerzett az ázsiai BL-ben, és jelenleg 43 gólnál jár. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán Harry Kane és Kylian Mbappé áll, mindkettejüknek 40-40 gólja van.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.