hétfő, május 27, 2024
Home Sport A címvédő gólgyártását Kerkez sem tudta megakadályozni.

A címvédő gólgyártását Kerkez sem tudta megakadályozni.

by napklub
0 comment

A Bournemouthnak nem volt esélye a Manchester City ellen. A címvédő hazai pályán fogadta a Bournemouth csapatát az angol élvonal 11. fordulójában. Kerkez Milos a vendégeknél végigjátszotta a találkozót, de a Manchester City folyamatosan irányította a játékot. A gólok az első félóra után kezdtek esni: Doku talált be, majd Silvához passzolt, aki duplázta az előnyt. A 37. percben Akanji hibájából újabb gól született. A második félidőben Foden a pályára lépett Haaland helyett és a negyedik City gólt lőtte. A Bournemouthnak nem sok szerencséje volt, de végül sikerült szépíteni a meccsen. A City végül 6-1-es győzelmet aratott. Iraola, a Bournemouth edzője elmondta, hogy az ellenfél kegyetlenül hatékony volt a lehetőségeik kihasználásában, de nem volt olyan nagy a különbség a két csapat között, mint ahogy az eredmény mutatja. A Manchester City ideiglenesen az első helyre ugrott a győzelemmel, a Tottenham meccsét várva.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.