hétfő, május 27, 2024
Home Politics Az elemzők azt jósolják, hogy kevesebb orosz támadásra kell számítani Ukrajna keleti részén, és ehelyett egy új offenzívát láthatunk.

Az elemzők azt jósolják, hogy kevesebb orosz támadásra kell számítani Ukrajna keleti részén, és ehelyett egy új offenzívát láthatunk.

by napklub
0 comment

Oroszország éjjel több tucat légicsapást hajtott végre Ukrajnában. Közben úgy tűnik, hogy az ország keleti részén, Avgyijivka közelében átrendezi csapatait, hogy megújítsa támadásait a harcok középpontjában álló terület ellen. Az Ukrán Fegyveres Erők vezérkara jelentése szerint az előző 24 órában Oroszország ukrán hadállások és lakott területek ellen is támadásokat hajtott végre rakétákkal, légi- és tüzérségi eszközökkel. Az ukrán hadsereg azonban visszaverte az orosz erők támadásait több helyen is. Az amerikai Study of War (ISW) szerint Oroszország valószínűleg újabb szárazföldi támadásra készül a gyalogság vezetésével Avgyijivka térségében. Műholdfelvételek azt mutatják, hogy Oroszország sok járművet vesztett az elmúlt hónapban a térséget érő támadások során, ami arra utal, hogy nem tanult a korábbi sikertelen ukrajnai támadásokból. Az ISW szerint az orosz vezérkar továbbra sem képes levonni a tanulságokat és megosztani azokat más haderőcsoportokkal. Valerij Zaluzsnyij tábornok, az ukrán hadsereg főparancsnoka szerint a háború egy olyan új szakaszába lépett, amely patthelyzetet eredményezett. Ahhoz, hogy kitörjenek a holtpontról, új technológiai megoldásokra van szükségük.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.