szerda, november 29, 2023
Home » Az állapotáról szóló hírekkel kapcsolatban a legfrissebb információk a Napklub-n találhatóak.

Az állapotáról szóló hírekkel kapcsolatban a legfrissebb információk a Napklub-n találhatóak.

by napklub
0 comment

A Schumacher család időnként ad némi információt Michael Schumacher állapotáról, de tény, hogy már közel tíz éve nincs semmilyen biztos vagy konkrét információ róla. A legutóbbi nyilatkozatban Ralph Schumacher sem közölt semmilyen új információt.

Az esemény, amire utalnak, az 2013 végi síbaleset volt. A szemtanúk szerint Schumacher egy kőnek ütközött két sípályát összekötő részen, ami felrepítette a levegőbe, majd egy sziklára esett. Műtéteket követően a hétszeres világbajnokot mesterséges kómában tartották. Sok spekuláció keringett állapotáról, és a hivatalos bejelentések hiánya csak tovább fokozta ezeket. 97 nappal a baleset után, 2014. április 4-én Schumacher menedzsere, Sabine Kehm közölte, hogy az F1-es ikon ébredési jeleket mutat. Ezután hosszú tájékoztatás nélküli időszak következett. 170 nappal a baleset után, 2014. június 16-án bejelentették, hogy Schumacher felébredt a kómából és elhagyhatta a kórházat.

Azóta nem történt semmi, csak egyfolytában ködösítés zajlik. Még a 2021-ben készült Schumacher című dokumentumfilmben is csak annyit mondott Corinna Schumacher, hogy „Michael velünk van. Más, de velünk van”.

Tíz év hosszú idő, és lehetne legalább egy apró információszivárgás egy szobalánytól, ápolónőtől, orvostól vagy távolabbi családtagtól, de nincs semmi efféle.

Az évek során bennem folyamatosan felmerül a kérdés, hogy vajon Michael Schumacher is ezt akarná-e? Egy világelső sportoló, aki minden nap az újságok címlapján van, akiért a rajongók állandó szeretettelés kedvvel drukkolnak, elfogadná-e ezt? Ki felel ezért az példátlan információzárlatért, ami már 2013 vége óta tart?

Mennyire igaz az a vélemény, beleértve sajátomat is, hogy a rajongóknak és a sajtónak joga van tudni a teljes igazságot, akkor is, ha az fáj? Lehet elfogadni, hogy nem lehet fotót készíteni a bajnokról, de az találgatás, amit már méltatlannak tartok. Az ÉN tippem az, hogy „éber kómában van és nem tud felébredni”. De ez is csak egy tipp. Az ÉN tippem az is, hogy „évekkel ezelőtt már meghalt”. Nem tudom elhinni, hogy senki sincs a feltételezett környezetében, aki legalább egy apró információt elárulna…

Valahol dühös is vagyok a család magatartása miatt, ami nem veszi figyelembe a közvéleményt és nem vállalja a valósággal való szembenézést. Vajon megtudjuk-e, ha Michael Schumacher meghal?

Kérdőjelek, melyekre nincs válasz, és igen, tiszteletben tartom Michael Schumacher állapotát, de kétkedem abban, hogy ez a helyes döntés, amit ő is támogatna.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.