hétfő, május 27, 2024
Home Sport Puskás, a Fradi fiatal játékosa kétszer is betalált, de mégis csalódott volt.

Puskás, a Fradi fiatal játékosa kétszer is betalált, de mégis csalódott volt.

by napklub
0 comment

A Puskás Akadémia támadója, Gruber Zsombor a drámai kupabúcsú után nyilatkozott. A Ferencváros 4-3-ra győzte le a Puskás Akadémia csapatát a MOL Magyar Kupában. Gruber két gólt szerzett a mérkőzésen, de csapatuk veszített. Csalódott mindenki a csapatban, de most már a bajnokságra fókuszálnak. A csapat nagyon jól küzdött, de nem volt elég az eredményhez. Gruber elmondta, hogy a Ferencváros nagyon jó csapat és sikerült kihasználniuk a lehetőségeiket. Gruber remek formában van és mindig megpróbálja teljesíteni a rábízott feladatokat. A válogatott meghívót még távolinak érzi, de nagyon szeretne bemutatkozni a válogatottban. A videobírózásról elmondta, hogy nem kíván véleményt nyilvánítani. A csapat már a következő bajnoki mérkőzésre fókuszál a csütörtöki regeneráció után.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.