hétfő, május 27, 2024
Home Politics Oroszország felé Észak-Korea állítólag rakétákat, lőszert és lövedékeket küldhetett a Szöuli források szerint.

Oroszország felé Észak-Korea állítólag rakétákat, lőszert és lövedékeket küldhetett a Szöuli források szerint.

by napklub
0 comment

Az Észak-Koreai hadsereg gyanúsan szállított rakétákat és lövedékeket Oroszországnak az ukrajnai háború támogatására – közölte a dél-koreai hadsereg egy háttér-tájékoztatón. A dél-koreai külügyminisztérium megerősítette, hogy Észak-Korea tervezi néhány tengerentúli diplomáciai képviseletének bezárását gazdasági nehézségei miatt. Az Észak-Korea és Oroszország mindkét fegyverszállítási vádat tagadja. Az Észak-Korea továbbra is nukleáris arzenáljának bővítésére összpontosít, és gazdasági együttműködést tervez Kínával.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.