hétfő, május 27, 2024
Home Sport Az UEFA keményen megbüntette a szerb csapatot.

Az UEFA keményen megbüntette a szerb csapatot.

by napklub
0 comment

A szerb labdarúgó-szövetséget az UEFA fegyelmi bizottsága megbüntette a Montenegró elleni Eb-selejtezőn történt rasszista skandálások miatt. A szankciók részeként a Szerbia November 19-i hazai mérkőzését a Bulgária ellen zártkapusra ítélték, ami azt jelenti, hogy nem lesznek szurkolók a stadionban, kivéve a 14 év alatti szerb iskolásokat. Emellett a szerb szövetségnek 89 250 eurós pénzbüntetést kell fizetnie. A szövetség azonnali fellebbezést nyújtott be és jogi eszközöket fog alkalmazni a büntetés enyhítése vagy felfüggesztése érdekében. A mérkőzést az újonnan épült leskovaci stadionban rendezik.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.