hétfő, május 27, 2024
Home Sport A Magyar Kupában a Ferencváros-Diósgyőr, a DVTK-ZTE és az Újpest-Paks mérkőzések kerülnek megrendezésre a nyolcaddöntőben.

A Magyar Kupában a Ferencváros-Diósgyőr, a DVTK-ZTE és az Újpest-Paks mérkőzések kerülnek megrendezésre a nyolcaddöntőben.

by napklub
0 comment

A MOL Magyar Kupa 5. fordulójának párosításait Gellei Imre korábbi szövetségi kapitány sorsolta ki az M4 Sport élő közvetítésében a Honvéd-Paks mérkőzést követően. A 5. fordulóban három NB I-es párharc lesz: a DVSC a Ferencvárost, az Újpest a Paksot, a DVTK pedig a címvédő ZTE-t fogadja. Az egyetlen megyei csapat, a Mezőörs a Vasast fogadja. A mérkőzések 2024. február 28-án kerülnek megrendezésre, és a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.