hétfő, május 27, 2024
Home Sport Némethék meccsén összeesett egy néző, amikor Gulácsi csapatkapitányként védett.

Némethék meccsén összeesett egy néző, amikor Gulácsi csapatkapitányként védett.

by napklub
0 comment

A RB Leipzig, amelyben Gulácsi Péter és Willi Orbán is játszik, a második fordulóban búcsúzott a Német Kupában. A csapat 1-0-ra kikapott a VfL Wolfsburg ellen. Gulácsi, aki sérülése után tért vissza a csapatba, a meccsen végig a pályán volt, míg Orbán a sérülése miatt nem játszott. A Wolfsburg egyetlen gólját Vaclav Cerny szerezte a 14. percben. Yussuf Poulsen kiállítása miatt a lipcseiek emberhátrányban játszottak a mérkőzés 56. percétől.

Union Berlin csapata, amely továbbra is sérülés miatt nem rendelkezik Schäfer Andrásal, szintén nem jutott a legjobb 16 közé. A csapat 1-0-ra kikapott a VfB Stuttgart otthonában. Azonban még mindig van magyar továbbjutó a kupában. Németh András a Hamburgban szereplő HSV-ban kezdett ismét az Essen elleni mérkőzés után. A hamburgiak 1-1-es rendes játékidő, majd tizenegyesekkel verték a Bielefeldet. A 20 éves, magyar válogatott csatár 61 percet játszott. A mérkőzés előtt hosszú percekig állt a játék, mivel egy néző leesett a lelátóról, és az orvosi stáb ápolta őt.

Ezen kívül még egy magyar játékos örülhetett a továbbjutásnak. A Warta Poznan Lengyelországban 4-0-ra legyőzte a Brzeg csapatát. Eppel Márton ezúttal pihent, és a kispadról nézte végig a mérkőzést.

A Román Kupában befejeződött a Sepsi sorozata. Az előző két kiírást megnyerte a sepsiszentgyörgyi csapat, de most a csoportkörben biztosan búcsúznak, mivel kikaptak a másodosztályú Corvinul Hunedoara csapatától. Kecskés Ákos és Varga Roland kispados volt, egyikük sem játszott, de debütált Dobozi Krisztián, a 18 éves, kézdivásárhelyi születésű tehetség.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.