hétfő, május 27, 2024
Home Sport A Haladás-ZTE mérkőzés: két piros lap, forró hangulat, a védő címének továbbjutása a kupában

A Haladás-ZTE mérkőzés: két piros lap, forró hangulat, a védő címének továbbjutása a kupában

by napklub
0 comment

A hazai csapat nem tudta kihasználni a gólhelyzeteit.

A Szombathelyi Haladás és a Zalaegerszegi TE összecsapásán a Magyar Kupa negyedik fordulójában izgalmas mérkőzést láthattak a szurkolók. A ZTE kontratámadásból szerzett két gólt az első félidőben, majd a Haladás szépített egyet. A második félidőben a hazaiak nehezen találtak utat a kapu felé, és végül a ZTE jutott tovább a nyolcaddöntőbe.

MOL Magyar Kupa, 4. forduló:
Szombathelyi Haladás Zalaegerszegi TE  1-2 (1-2)

Szombathelyi Haladás Sportkomplexum, 6786 néző v.: Bogár
gólszerzők: Horváth (26.) ill. Meshack (16.), Croizet (20.)
piros lap: Horváth (83.) ill. Meshack (85.)
Haladás: Pálfi – Nyíri (Ene, 63), Jagodics, Csonka, Bosnjak (Beronja, 72.) – Zvekanov, Csernik (Mohos, 87.), Horváth, Doktorics, Rácz (Katona, 87.) – Pintér (Simut,63.). Vezetőedző: Alekszandar Jovics
ZTE:
Dombó – Huszti (Todoroski,73.), Csóka, Evangelou, Bedi – Meshack, Szendrei, Szankovics (Sajbán,61.), Szalay (Soltész,61.) – Croizet, Mance (Németh, 89.) Vezetőedző: Boér Gábor

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.