szerda, november 29, 2023
Home » Vida Máté egy videóban beszélt egy csábító külföldi ajánlatról és Marco Rossiról is. Vida Máté egy videóban említést tett egy vonzó külföldi ajánlatról, amely elcsábította őt. A videóban továbbá szólt arról is, hogy Marco Rossi egy fontos szerepet játszott az ajánlat elfogadásában.

Vida Máté egy videóban beszélt egy csábító külföldi ajánlatról és Marco Rossiról is. Vida Máté egy videóban említést tett egy vonzó külföldi ajánlatról, amely elcsábította őt. A videóban továbbá szólt arról is, hogy Marco Rossi egy fontos szerepet játszott az ajánlat elfogadásában.

by napklub
0 comment

Az NB1.hu 1az1 című műsor vendége Vida Máté volt, aki beszélt az utóbbi időszak nehézségeiről. Elmondta, hogy az elmúlt években keresztszalag-szakadások miatt sokat szenvedett. Vida reméli, hogy véget ér ez a lejtmenet, és megemlítette, hogy a csapattal már egy hónapja edz. Rehabilitációja Szerbiában zajlott, ahol négy hónapot töltött. Bár kemény időszak volt, sokat profitált belőle. Vida őszintén beszélt arról is, hogy milyen nehéz időszak volt ez számára. Az első sérülés után depressziós állapotba került, és a második sérülés után még a visszavonulás is megfordult a fejében. Elárulta, hogy a válogatott tagjaként több külföldi csapat is érdeklődött iránta. A videóból kiderül, hogy mit tanult Marco Rossitól, valamint hogy hogyan biztatta a szövetségi kapitány a horvátok elleni mérkőzés előtt.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.