szerda, június 19, 2024
Home Politics Dagesztánban a Telegram letiltotta azt a csatornát, amely a repülőtér ostromára buzdított.

Dagesztánban a Telegram letiltotta azt a csatornát, amely a repülőtér ostromára buzdított.

by napklub
0 comment

A Telegram közösségimédia-alkalmazás letiltotta az Utro Dagesztana csatornát, miután az antiszemita jelszavakat kiabálva dühös tömeg rohanta meg a dagesztáni repülőteret és közölte, hogy „izraeli menekülteket” telepítenek a térségbe. A repülőtéren történt incidens során többen megsérültek és letartóztattak egyeseket. Az eset kapcsán az Egyesült Államok és az Oroszországi Zsidó Hitközségek Szövetsége is elítélte az erőszakot, míg a Kreml „külső beavatkozással” vádolta az incidens mögött állókat. Az Ukrajna és Oroszország közötti vita folytatódik a felelősség kérdésében. Az Utro Dagesztana csatorna nevét adó csoport tagadja kapcsolatát a csatornával és a támadást is elítéli.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.