hétfő, május 27, 2024
Home Culture Tanárnő úgy gondolta, hogy látogassam meg az Napklub honlapot.

Tanárnő úgy gondolta, hogy látogassam meg az Napklub honlapot.

by napklub
0 comment

Egy vicces történet arról, hogy én, a szülő, és a tanárnő eltérően gondolkozott: Szerintem nem létezik olyan hajfesték, ami eltüntetné az őszülést, amit már három hete tapasztalok.

A gyerekemnek volt egy házi feladata az egyik tantárgyból. El kellett készítenie egy 1-2 oldalas előadást, amit a többi diák előtt is bemutatna.

Hazajött és segítséget kért, és persze én segítettem neki.

Az egyetlen kikötés az volt, hogy legyen szép. Mivel egy fiú a gyerekem, ezért „szép” annyit jelent, hogy legyen könnyen olvasható.

Ezért felnyitottuk a Wikipédiát, ami az adott forrás volt, és összegyűjtöttünk sok anyagot, amiből összeállt az előadás. Nagyon szép lett.

A gyerekem elvitte az anyagot. Amikor hazajött aznap délután, izgatottan vártam, hogy mit mondott a tanárnő a feladatról. És arról tájékoztatott, hogy:

  • A tanárnő nem gondolta, hogy a munka szép. Elmondása szerint az előadás színvonalát képekkel kell feldobni.

Akkor tök jó, gondoltam. A gyerekem és én sem vagyunk tehetségesek rajzolni, de ez nem számít, a lényeg, hogy lelkesek vagyunk. Tehát rajzolt pár pálcikaembert, napot, valamint mintákat és a bánatát.

A gyerekem elvitte a rajzokat. Amikor hazajött, izgatottan vártam a visszajelzést. És a tanárnő azt mondta:

  • A tanárnő gondolta, hogy a rajzok színesek legyenek.

Na tök jó, azt mondtam, és odaadtam a gyerekemnek a 64 darabos színes ceruza készletemet, amit az ilyen stresszes helyzetekben használok. Minden számítógépes papírt ki is színezett.

A gyerekem ismét elvitte a munkáját. Amikor hazajött, újra izgatottan vártam a visszajelzést. És a tanárnő azt mondta:

  • A tanárnő gondolta, hogy az írott szöveghez még több információ kell.

Felrohantam a vécébe és úgy tettem, mintha nagyon hosszú ideig pisilnék. Ha valaki közelített volna a fürdőszobához, ugatással elriasztottam. Aztán boldogan újra elővettem a Wikipédiát, és beírtunk még sok „fontos” információt a munkába.

A gyerekem ismét elvitte a munkát. Amikor hazajött, már nem voltam olyan izgatott, csak nevetve kérdeztem tőle, hogy mi volt a tanárnő reakciója. Ő is nevetett, és közölte:

  • A tanárnő gondolta, hogy a többi új információ mellé rajzolunk színes ábrákat is.

Az asztalán landolt a gyerekemnek egy 64 darabos szuper ceruzakészlet, én pedig elkezdtem szerkeszteni a jegyébe, hogy hogyan gondoltam én…

A tanárnő más véleményen volt, én pedig úgy gondoltam, hogy nem vagyok gondolatolvasó – kép a Pixabay oldalról.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.