hétfő, május 27, 2024
Home Politics Orbán beszédei tele vannak zagyvaságokkal, de mégis építő jellegűek.

Orbán beszédei tele vannak zagyvaságokkal, de mégis építő jellegűek.

by napklub
0 comment

A politológus szerint Orbán alatt Putyin és az orosz kapcsolat nem lenne téma a Fidesz számára, mert a párt támogatóinak nehéz lenne megmagyarázni. Orbán beszédei zagyvák és tele vannak belső ellentmondásokkal, de összetett álvalósággá állnak össze. A politológus szerint a Fidesz feláldozza főpolgármester-jelöltjét, mert nem hiszik, hogy megnyerhetik a pozíciót. Inkább a vidéki szavazókra koncentrálnak, mert a városi lakosságot nehezebb manipulálni. Az önkormányzati és az EU-s kampány különválasztható, de az ellenzéknek komoly politikai munkát és bölcsességet kell tanúsítania. Ha inkább egymást próbálják meggyengíteni, akkor a választók közömbösek lesznek.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.