hétfő, május 27, 2024
Home Culture Mautner Zsófia Bíró Fanni az Etcetera.hu-nak adott interjút, ahol mesélt a Falusi Konyhám című műsoráról.

Mautner Zsófia Bíró Fanni az Etcetera.hu-nak adott interjút, ahol mesélt a Falusi Konyhám című műsoráról.

by napklub
0 comment

Mautner Zsófia következő könyvének címe: „A falusi konyhám – Szeretettel, az Alföld szívéből”. Ez a könyv Mautner Zsófia legszemélyesebb műve, amelyet 2023 év végére terveznek kiadni, és nagyon várják már. A kötetben Mautner Zsófia a kunmadarasi házába invitálja az olvasókat, nemcsak fotókon, hanem recepteken keresztül is, hogy megossza velük a személyes emlékeit, a gyerekkora alatt szerzett élményeket, valamint a házhoz és a környező vidékhez kapcsolódó hagyományokat. A könyvben található receptek követik a hagyományos, vidéki főzési szokásokat, de egyszerűen beszerezhető hozzávalókból készülnek. A kötetben megosztott trükköket és praktikákat a befőzésről és frissítő italokról is, valamint információkat a kamilla és a helyi alapanyagok különlegességeiről. A könyvben a receptek az évszakok szerint követik egymást, és az ízeket különleges tárgyakban mutatják be, mint a karcagi fátyolüveg vagy a bonyhádi piros zománcedények. Mautner Zsófia a könyvről elmondta, hogy az otthona egykori nagyszülei házához kapcsolódó emlékekkel és történetekkel telt meg az évek során, és ezzel a könyvvel szeretné bemutatni az alföldi, falusi élet és életmód mélyebb megismerését. A könyvben található recepteket családi edényekben és tárgyakban készítették el, amelyek az örökség és a múlt folytonosságát jelképezik. Mautner Zsófia hangsúlyozta, hogy bár tiszteletben tartja a hagyományokat, ez nem egy hagyományőrző receptgyűjtemény, hanem egy modern könyv, amely az alföldi élet lenyomatát adja.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.