hétfő, május 27, 2024
Home Sport A magyar U15 válogatott bemutatkozása nagyon sikeres volt.

A magyar U15 válogatott bemutatkozása nagyon sikeres volt.

by napklub
0 comment

Az U15-ös magyar válogatott részt vesz az UEFA Fejlesztési Tornáján Albániában. Az első mérkőzésen Észak-Macedóniát legyőzték 2-1 arányban. A gólokat Wiesner Balázs és Varga Zsolt szerezték. A szövetségi edző elégedett a játékosok teljesítményével, és pozitívan várják a folytatást. A következő mérkőzéseken Albánia és Koszovó ellen fognak játszani. A csapat felállása: Lengyel Huba – Acsai Dominik, Skotner Zoltán, Szakál Dénes, Béres Benedek – Varga Zsolt, Ratkai Ádám, Tímár Dávid – Wiesner Balázs, Főr Patrik, Zsolnai Dávid.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.