péntek, december 1, 2023
Home » Az ukrajnai drónhadsereg fejlesztése előrehalad – jelenleg a pilóták ragasztószalagot és bombákat használnak improvizációnak.

Az ukrajnai drónhadsereg fejlesztése előrehalad – jelenleg a pilóták ragasztószalagot és bombákat használnak improvizációnak.

by napklub
0 comment

Egy ukrán felderítődrón, amely az ellenséges vonalak felett repül, éles képet küld vissza a katonáknak, akik egy rejtett pincében tartózkodnak. A képen egy orosz páncélozott jármű látható egy fontos logisztikai útvonal mentén, amely könnyű célpontnak tűnik a sérült tájban. Azonban a kép rövid idő után eltűnik, és a drón kezelőjének képernyőjét fekete-fehér pixelek fedik el. A ukrán kormány több mint egymilliárd dollárt akar költeni a drónhadviselés fejlesztésére, mivel ezek a drónok pénzt takarítanak meg és katonák életét mentik meg. Ezenkívül pontosabbak, mint a hagyományos tüzérség, és olyan fontos feladatokat végezhetnek, mint a harcmező feltérképezése, tankok és hajók megsemmisítése, valamint az orosz előrenyomulás megállítása. Az orosz hadsereg azonban törekszik a válaszadásra, és folyamatosan fejleszti a drónok elleni védelmi intézkedéseket.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.