hétfő, május 27, 2024
Home Culture Az őszi időszámítás beállítása után; – Napklub

Az őszi időszámítás beállítása után; – Napklub

by napklub
0 comment

Őszi óraátállítás, amikor egy órával visszatekerjük az időt. Egy varázslat, amely másnap reggel sok fejtörést okoz. Gyorstalpaló, amely segít, olvasd el figyelmesen és kövesd a tanácsaimat!

Okoseszközök

Az okos eszközök automatikusan átállnak az új időre. Ha pedig a pontos időre vagy kíváncsi, csak bepötyögöd a „pontos idő” kifejezést a Google keresőbe, vagy megnézed az M1, ATV vagy a Hír TV adásában.

Olcsó, kínai, rádiós ébresztőóra

Nehézkesen átállítod az órát, de természetesen van valaki a környezetedben, aki könnyedén megoldja. Beállítás után pedig automatikusan beállítódik az új, pontos idő is.

Előszobai falióra

Átkapcsolod az órát egy órával hátra, anélkül hogy gondolkodnál rajta. Nem ismered fel, hogy az óra már évek óta nem működik, de számodra ez nem fontos.

A sütőn lévő óra

Megpróbálod megtalálni az óra beállítását a használati útmutatóban, de nem sikerül. Találsz valakit, aki segít, vagy pedig véletlenszerűen megnyomsz egy gombot, ami szerinted az óra beállításáért felelős.

A mikrohullámú sütőn lévő óra

A mikrohullámú sütő minden gombot pittyegve jelöl. Hajnali hatkor hallgathatatlanná válik a pittyegés, miközben felébreszted a család többi tagját és a szomszédokat is.

Az autóban lévő óra

Manuálisan állítható karóra

Büszkén visszatekered az órát egy órával, ahogy ezt már gyerekkorod óta teszed. Ügyes vagy!

Remélem, segítettem. Szívesen.

Gyorstalpaló: hogyan viselkedj őszi óraátállítás után – Анастасия képe a Pixabay -en.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.