péntek, december 1, 2023
Home » Az NB II-ben a Vasas nagy fordítást hajtott végre és győzött, míg a Honvéd vereséget szenvedett és a Szpari nyert.

Az NB II-ben a Vasas nagy fordítást hajtott végre és győzött, míg a Honvéd vereséget szenvedett és a Szpari nyert.

by napklub
0 comment

Az NB II 13. fordulójában vasárnap nyolc mérkőzést rendeztek. A Vasas a Tiszakécske vendégeként a 78. perctől 1-0-s hátrányban volt, de Tóth egyenlített büntetőből, majd Zimonyi is betalált büntetőből három perccel később. A Vasas jelenleg a 3. helyen áll a tabellán. A Szpari is fordított hazai pályán és 2-1-re legyőzte az Ajkát. A Honvéd otthon kapott ki 1-0-ra a Kazincbarcitól, és csak a 11. helyen áll a tabellán. A BVSC-Zugló 92. percben lőtt tizenegyes góllal nyert a Csákvár vendégeként, a Pécs pedig Harsányi hajrágóljával győzte le a Haladást. A Siófok legyőzte a Budafokot, míg a Soroksár és a Szeged, valamint a Kozármisleny és a Gyirmót döntetlent játszott egymással. A Kozármisleny 0-2-ről egyenlített a gyirmótiak ellen. A forduló eredményei: Kozármisleny-Gyirmót 2-2, Haladás-Pécs 0-1, Honvéd-Kazincbarcika 0-1, Tiszakécske-Vasas 1-2, Nyíregyháza-Ajka 2-1, Csákvár-BVSC-Zugló 0-1, Soroksár-Szeged 1-1, Siófok-Budafok 3-1, ETO Győr-Mosonmagyaróvár 4-0.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.