szerda, november 29, 2023
Home » A Philadelphia Union előnyben van, ahol Gazdag nem tud hibázni – videó

A Philadelphia Union előnyben van, ahol Gazdag nem tud hibázni – videó

by napklub
0 comment

A magyar válogatott ismét eredményes volt a büntetőpontról.

Gazdag Dániel kezdőként szerepelt az észak-amerikai labdarúgóligában játszott playoff-mérkőzésen.

A Philadelphia Union lendületesen kezdett hazai pályán a New England Revolution ellen az MLS rájátszás első körében. A 16. percben Carranza kiharcolt egy büntetőt, amit Gazdag értékesített, így a mérkőzésen 1-0 lett az állás. Ez volt Gazdag tizenkettedik hibátlan tizenegyese a bajnokságban, amivel egyedülálló MLS-rekordot ért el.

A vendégeket hamarabb érte újabb csapás, Carles Gil megsérült és nem tudta folytatni a játékot. Néhány perccel később Jackson bravúrral megmentette védőjét egy öngóltól, de Uhre lecsapott a lehetőségre és gólt szerzett, így a Philly már 2-0-ra vezetett. A 32. percben Uhre fejjel növelni próbálta a hazaiak előnyét, de a New England kapusa hárított. Hat perccel a félidő vége előtt Harriel fejesével már 3-0-ra ment a Philly, ami egyértelműen domináns játékot jelezett az első félidőben.

A második félidőben a vendégek próbáltak szépítőgólt szerezni, de minden lehetőségüket kihagyták. Aztán, amikor a hazaiak közelebb kerültek a negyedik gólszerzéshez, akkor jött Gustavo Bou szólója és fantasztikus gólja, amivel 3-1-re módosult az eredmény. Ez visszaadta a lendületet a Philadelphiának, de pár perccel később a New England is közel járt egy újabb gólhoz, de Blake nagyot védett. Gazdag a 82. percben egy rohanás végén a tizenhatosról fölé bombázott, így a kétgólos előny maradt a visszavágó előtt.

A visszavágó mérkőzést november 9-én rendezik Foxboroughban. Sallói Dániel és a Sporting Kansas City pedig október 30-án éjjel 3-kor játszik a St. Louis City ellen.

Gazdag Dániel ezzel már 20/20-as mutatóval büszkélkedhet, a szezonban tizenegyeseket is beleszámítva ez már a 20. értékesített büntetője.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.