hétfő, május 27, 2024
Home Sport Sallai sérülésének pontos diagnózisa elkészült.

Sallai sérülésének pontos diagnózisa elkészült.

by napklub
0 comment

A magyar válogatott játékos, Sallai Roland izomsérülést szenvedett Topolyán. A sérülés a hétközi Ekl-mérkőzésen történt, amikor le kellett cserélni. Sallai a lefújást követően a mixzónában beszélt a sajtó képviselőinek a sérüléséről. A Freiburg hivatalos oldala közölte, hogy Sallainak bal combjában izomrostszakadást diagnosztizáltak. Még nem tudni pontosan, hogy mennyit kell kihagynia, de a vezetőedző szerint 4 hetes pihenésre lehet szükség. Ha igaznak bizonyulnak a hírek, akkor kérdésessé válik Sallai Roland részvétele a novemberi Eb-selejtezőkön.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.