hétfő, május 27, 2024
Home Politics Hogyan tűnhet el a hívők tömege Magyarországon? Miért nyit tele a persely, miközben az egyházi szertartások üres templomokban zajlanak?

Hogyan tűnhet el a hívők tömege Magyarországon? Miért nyit tele a persely, miközben az egyházi szertartások üres templomokban zajlanak?

by napklub
0 comment

A 2022-es népszámlálás eredményei szerint egyre kevesebben vallják magukat vallásosnak, bár hittanoktatást vezettek be az iskolákban, nyílnak új egyházi oktatási intézmények, és a kormány nagyvonalúan támogatja az egyházakat. Tekintse meg a Szabadság című dokumentumfilmet, majd végezze el a kvízt!

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.