hétfő, május 27, 2024
Home Culture Első incidens esetén előre szólj! – Napklub

Első incidens esetén előre szólj! – Napklub

by napklub
0 comment

Olyan egyszerű tanácsom, kérésem van: Ha azt ígérted, hogy ott leszel valahol, de nem tudsz elmenni, előre szólj! A vállalkozói csoportokban és a szolgáltatói szektorban az a probléma, hogy sok ügyfél nem jelenik meg az időpontban és nem szólt előre, hogy nem tud jönni. Ez rengeteg időveszteséget jelent a vállalkozó számára. Az ismerősöm példáján keresztül látható, hogy ha anyagilag is köteleződik valaki, akkor sokkal komolyabban veszi az időpontot. Ez a tendencia sajnos nem csak a vállalkozói szektorban, hanem osztálytalálkozókon és baráti találkozókon is tapasztalható. Fontos lenne, hogy mindenki előre szóljon, ha nem tud jönni, mert senki sem akar kidobni pénzt az ablakon. Kérek mindenkit, hogy legyen szíves előre szólni, mert ez mindenkinek jobb lenne.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.