szerda, december 6, 2023
Home » A magyar válogatott szövetségi kapitánya nem fogta vissza a dicséreteit a Nemzetek Ligájában.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya nem fogta vissza a dicséreteit a Nemzetek Ligájában.

by napklub
0 comment

Üzenetet küldött a szurkolóknak.

A magyar női válogatott emlékezetes mérkőzésen győzött Észak-Írország ellen a Női Nemzetek Ligájában. A mieink 3-2-re diadalmaskodtak a fordulatos meccsen, a győzelmet Németh Hanna állította be a 94. percben. A nemzeti csapat szövetségi kapitánya elégedetten értékelt a szép sikert követően.

„Szeretnék gratulálni a fantasztikusan játszó csapatomnak. Ezzel a győzelemmel történelmet írtunk, hiszen olyan ellenfél ellen sikerült nyernünk, amely nemrégiben még az Európa-bajnokságon szerepelt. Bár elfáradtunk a mérkőzés végére, a cserejátékosoknak köszönhetően sikerült. Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével, és szerintem nemcsak a taktika, hanem a motiváció és akarat hozta meg a győzelmet. Az első 30 percben minden párharcunkat megnyertük és többet birtokoltuk a labdát. A közönség fantasztikus volt, nagyon örülünk, hogy ennyien eljöttek, és reméljük, a jövőben még többen lesznek, mert további rekordokat szeretnénk felállítani” – idézi Margret Kratzet az mlsz.hu.

Kedden Észak-Írországban vendégszerepel játékosaink.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.