hétfő, május 27, 2024
Home Sport Az nb1.hu cikkének átírása: Sérülést szenvedett Sallai Roland – nb1.hu Sallai Roland, a magyar labdarúgó bajnokság hivatalos honlapjának, az nb1.hu-nak cikk szerint megsérült. A jelentés szerint Sallai Roland, aki jelenleg az olasz Serie A-ban játszik a Sassuolo csapatában, sérülést szenvedett a legutóbbi edzésen. A részletek jelenleg még nem ismertek, de az nb1.hu arról számol be, hogy a játékos megsérülése miatt kérdésessé vált a jövőbeni részvétele az edzéseken és a mérkőzéseken. Sallai Roland fontos tagja a magyar labdarúgó válogatottnak, és rendszeresen játszik a Serie A-ban is. A sérülése tehát nem csak a clubját, hanem a válogatottat is érinteni fogja. Az nb1.hu ígérte, hogy további információkkal folyamatosan frissítik a cikküket, ahogy azok elérhetővé válnak.

Az nb1.hu cikkének átírása: Sérülést szenvedett Sallai Roland – nb1.hu Sallai Roland, a magyar labdarúgó bajnokság hivatalos honlapjának, az nb1.hu-nak cikk szerint megsérült. A jelentés szerint Sallai Roland, aki jelenleg az olasz Serie A-ban játszik a Sassuolo csapatában, sérülést szenvedett a legutóbbi edzésen. A részletek jelenleg még nem ismertek, de az nb1.hu arról számol be, hogy a játékos megsérülése miatt kérdésessé vált a jövőbeni részvétele az edzéseken és a mérkőzéseken. Sallai Roland fontos tagja a magyar labdarúgó válogatottnak, és rendszeresen játszik a Serie A-ban is. A sérülése tehát nem csak a clubját, hanem a válogatottat is érinteni fogja. Az nb1.hu ígérte, hogy további információkkal folyamatosan frissítik a cikküket, ahogy azok elérhetővé válnak.

by napklub
0 comment

A Frerburg csapata a Topolya ellen játszik az Európa-liga csoportkörében. A mérkőzés során Sallai Roland, a freiburgiak magyar válogatott támadója megsérült, amikor a reklámtáblának ütközött egy fejes után. A sérülésének súlyosságát még nem tudjuk, de azt lehet sejteni, hogy nem túl komoly, mivel a csere előtt a vezetőedzővel még nevetgéltek. További információk felmerülésekor frissítjük cikkünket.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.