hétfő, május 27, 2024
Home Culture Nauru Hotel Budapest – Napklub

Nauru Hotel Budapest – Napklub

by napklub
0 comment

Nauru egy szigetállam a Csendes-óceán nyugati részén, Mikronéziában. Nincs hivatalos fővárosa. A 2017-es népszámlálás szerint lakossága 13,650 fő. Területe 21 km2, így könnyű körbejárni a szigetet. Bár Nauru gyönyörű kinézetű, mégis a világ legnépszerűtlenebb turistacélpontja, kevés turistát vonz. A sziget Ausztráliától 3300 kilométerre található, és négy szálloda áll a parton, köztük a 2014 óta működő Hotel Budapest. Ez a szálloda egy konténerekből készült épület, nem luxuskomplexum. Nauru népszerűtlenségének több oka van, például megközelíthetősége nehézkes, a sziget nagy része nem lakható és az élelmiszertermelés hiányzik. A lakosság 95% túlsúlyos, és Naurunak szinte nincs állattenyésztése és növénytermesztése. Emellett a szigetre átpattintották az iraki és pakisztáni menekülteket is, akik az eredeti céljuk, Ausztrália helyett itt ragadtak. Ezek az okok magyarázzák, hogy miért Nauru a világ legnépszerűtlenebb turistacélpontja.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.