hétfő, május 27, 2024
Home Sport Gulácsi csere volt, a Lipcse ismét győzött.

Gulácsi csere volt, a Lipcse ismét győzött.

by napklub
0 comment

A RB Leipzig hazai pályán 3-1-re legyőzte a Crvena zvezda csapatát a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén. A mérkőzést már a 12. percben vezetést szerzett a Leipzig egy védelmi hiba kihasználásával. A második félidőben tovább növelték az előnyüket egy fantasztikus lövéssel, majd a vendégek szépítettek tíz perccel később. A csereként beállt játékos, Dani Olmo pedig kialakította a végeredményt. A hazai győzelem nagyon fontos pontokat jelent a Leipzig számára.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.