hétfő, május 27, 2024
Home Politics Orbán Viktor a kínai vállalattal tárgyalt, amelyet korábban összefüggésbe hoztak a szombathelyi nagyberuházással.

Orbán Viktor a kínai vállalattal tárgyalt, amelyet korábban összefüggésbe hoztak a szombathelyi nagyberuházással.

by napklub
0 comment

Orbán Viktor pekingi útjáról, valamint találkozóiról Putyin orosz és Hszi kínai elnökkel részletesen beszámolt a magyarországi és nemzetközi sajtó. Kevéssé említették viszont, hogy a magyar kormányfő Peking után Sencsenbe is ellátogatott, ahol megtekintette a BYD gyárat, és tárgyalt alapító-elnökével.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.