hétfő, május 27, 2024
Home Culture faluival; friss húsok; magas árkategóriájú; – Napklub

faluival; friss húsok; magas árkategóriájú; – Napklub

by napklub
0 comment

Az igazi, háztáji, minőségi húsár soha nem olcsó – ennek a félmondatnak az értelmezése az, hogy a háztáji gazdaságban termelt minőségi húsár meglehetősen magas áron kerül forgalomba. A háztáji gazdaságban a termelők etikus körülmények között nevelik az állatokat, figyelembe véve minden minőségi kritériumot, és a legjobb takarmányokkal etetik őket. Az állatok feldolgozásához a legmodernebb technológiát alkalmazzák, és szigorú minőségi elvárásokat állítanak fel. Ennek eredményeként a termékek magas minőséget képviselnek, ami meghatározza a magasabb árat. Más írásban viszont kiderül, hogy a boltban kapható húsárakat megkérdőjelezhető módon továbbra is olcsónak tartják a termelők, mert sok termék tartalmaz különböző adalékokat és vegyi anyagokat, melyek a minőség rovására mennek.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.