Az igazi, háztáji, minőségi húsár soha nem olcsó – ennek a félmondatnak az értelmezése az, hogy a háztáji gazdaságban termelt minőségi húsár meglehetősen magas áron kerül forgalomba. A háztáji gazdaságban a termelők etikus körülmények között nevelik az állatokat, figyelembe véve minden minőségi kritériumot, és a legjobb takarmányokkal etetik őket. Az állatok feldolgozásához a legmodernebb technológiát alkalmazzák, és szigorú minőségi elvárásokat állítanak fel. Ennek eredményeként a termékek magas minőséget képviselnek, ami meghatározza a magasabb árat. Más írásban viszont kiderül, hogy a boltban kapható húsárakat megkérdőjelezhető módon továbbra is olcsónak tartják a termelők, mert sok termék tartalmaz különböző adalékokat és vegyi anyagokat, melyek a minőség rovására mennek.
faluival; friss húsok; magas árkategóriájú; – Napklub
6