szerda, június 19, 2024
Home Sport Az új csapatában bemutatkozott a nyolcszoros magyar válogatott csatár, és a Sepsi megszerezte a győzelmet.

Az új csapatában bemutatkozott a nyolcszoros magyar válogatott csatár, és a Sepsi megszerezte a győzelmet.

by napklub
0 comment

A „content-post” id-val rendelkező div elem tartalmát a következőképpen lehet újra fogalmazni:

A Sepsi győzelmet aratott a Botosani ellen a román bajnokságban, amelyben Kecskés Ákos végigjátszotta a találkozót, míg Varga Roland a 72. percben csereként állt be. A Sepsi jelenleg a 10. helyen áll a tabellán, 13 meccsen 10 pontot szerzett. A lengyel élvonalban szereplő Warta Poznan csapatához csatlakozott Eppel Márton, aki debütáló mérkőzésén a Stal Mielec ellen lépett pályára, és 75. percben Luis góljával gyűjtötték be a három pontot. Eppelt az edzője a 61. percben lecserélte. Gróf Dávid végig a pályán volt a levadiakoszi csapatban a görög szuperligában, míg Lang Ádám nem állt be az Omonia Nicosia ciprusi bajnoki mérkőzésén a Paphosz ellen.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.