szerda, június 19, 2024
Home Sport Az edzők meglepő nyilatkozatokat tettek annak kapcsán, hogy egy kisgyerek megütötte a bírót Nógrádban.

Az edzők meglepő nyilatkozatokat tettek annak kapcsán, hogy egy kisgyerek megütötte a bírót Nógrádban.

by napklub
0 comment

A Tar-Nagylóc mérkőzés a Nógrád vármegyei II. osztály 10. fordulójában rendkívül eseménydús volt. A hazai csapat a 7. percben szerezte meg a vezetést, a vendégek pedig a 35. percben egyenlítettek. Ezután mindkét csapatból egy-egy játékost kiállítottak hat perc alatt. A félidőben a játékvezető nem érezte magát biztonságban, ezért rendőrt is kért a helyszínre, majd lefújta a találkozót. A két vezetőedző részletesen nyilatkozott a meccsről, véleményüket változtatás nélkül közöljük. Az eseményeket a Tar edzője szerint az alkalmatlan játékvezető hibái okozták, míg a Nagylóc edzője szerint a rendezők nem védték meg a bírót és több incidens is történt a mérkőzés során.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.