hétfő, május 27, 2024
Home Sport A szombathelyi rendőrség jelentős bejelentést tett a Haladás-ZTE mérkőzéssel kapcsolatban.

A szombathelyi rendőrség jelentős bejelentést tett a Haladás-ZTE mérkőzéssel kapcsolatban.

by napklub
0 comment

A Szombathelyi Rendőrkapitányság egy felhívást tett közzé a MOL Magyar Kupa 16 közé jutásáért zajló szombathelyi Haladás-Zalaegerszegi TE mérkőzés kapcsán. A felhívásban részletezik a rendőri intézkedéseket, amelyekre a mérkőzés ideje alatt számítani lehet Szombathelyen. Ezek közé tartozik a Bartók Béla körút közúti lezárása, a vendégszurkolók gyalogos beengedése, a hazai szurkolók parkolási lehetőségeinek kialakítása, valamint bizonyos parkolók lezárása. A rendőrség kéri a szurkolók segítségét és türelmét az intézkedések végrehajtásában.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.