hétfő, május 27, 2024
Home Sport Sztanyiszlav Csercseszov a vezetőedző olyan helyen található, ami meglepő lehet.

Sztanyiszlav Csercseszov a vezetőedző olyan helyen található, ami meglepő lehet.

by napklub
0 comment

A DAC a hétvégi bajnoki mérkőzésén 5-1-es vereséget szenvedett a Zsolnai csapat otthonában. Ez a súlyos vereség a szlovákiai Dunaszerdahely csapatánál edzőváltást eredményezhet. A Futbalové Zákulisie nevű szlovák oldal szerint tárgyalásokat folytatnak Sztanyiszlav Csercseszovval, hogy ő vegye át a csapat irányítását. Ha valóban megegyeznek, akkor az orosz szakember Adrián Gulát váltaná a kispadon. Jelenleg a DAC a szlovák bajnokság hetedik helyén áll. Sztanyiszlav Csercseszov 2021 decemberében lett az FTC edzője, ahol 2022-ben és 2023-ban bajnoki címet és Magyar Kupa győzelmet szerzett. Az ő irányításával a csapat az Európa-liga nyolcaddöntőjéig jutott el. Idén nyáron Csercseszov távozott a Ferencvárostól a feröeri KÍ elleni Bajnokok Ligája-selejtező után.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.