hétfő, május 27, 2024
Home Politics Az orosz állampolgároknak, akik nem hajlandók harcolni Ukrajnában, fenntartás nélkül elveszíthetik állampolgárságukat.

Az orosz állampolgároknak, akik nem hajlandók harcolni Ukrajnában, fenntartás nélkül elveszíthetik állampolgárságukat.

by napklub
0 comment

Az Oroszország Nyomozó Bizottságának vezetője, Alekszandr Basztrikin elmondta, hogy azokat a migránsokat, akik megszerzik az orosz állampolgárságot, de nem hajlandók harcolni Ukrajnában, meg kell fosztani az állampolgárságuktól. A biztonsági erők augusztusban razziákat hajtottak végre, és behívókat adtak át azoknak a férfiaknak, akik nem jelentkeztek katonai szolgálatra, miután megszerezték az orosz állampolgárságot.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.