hétfő, május 27, 2024
Home Politics Az ukrán mesterlövészek Bahmutnál tüzeltek az orosz csapatokra, és több mint ötszáz orosz katonát ejtettek el.

Az ukrán mesterlövészek Bahmutnál tüzeltek az orosz csapatokra, és több mint ötszáz orosz katonát ejtettek el.

by napklub
0 comment

Kuzja, aki megtagadta azt, hogy hány orosz katonát ölt meg, mesélte, hogy kezdetben ideges volt és csak a harmadik lövésnél járt sikerrel, azóta azonban nem volt hasonló problémája. Ő ellenségnek tekinti azokat, akik az otthonába jöttek, és nincs kétsége afelől, hogy meghúzza-e a ravaszt, akár a pokolba is.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.