szerda, november 29, 2023
Home » Tamásék gólgazdag meccsen győztek, de Vancsa mégis bosszankodhat a saját gólja miatt.

Tamásék gólgazdag meccsen győztek, de Vancsa mégis bosszankodhat a saját gólja miatt.

by napklub
0 comment

A magyar védő csapat diadalmaskodott egy fontos mérkőzésen.

A belga másodosztályban a Beerschot VA hazai pályán játszott a Lommel ellen, és 2-1-es hátrányból sikerült megfordítaniuk a mérkőzést. A hazaiak szereztek először gólt a 32. percben Sanusi révén, majd Nzita is betalált a második félidőben. Vancsa Zalán szépített a 82. percben, de ez nem volt elég a döntetlenhez. Vancsa csereként lépett pályára a meccs közben. A vereség ellenére a Beerschot a második helyen áll a bajnokságban, míg a Lommel vezeti a tabellát.

Az azerbajdzsáni Neftci Baku csapata 4-2-re győzte le a Sabail együttesét. A magyar védő, Tamás Márk végig a pályán volt, de a 91. percben sárga lapot kapott. Tamásék a negyedik helyen állnak a bajnokságban, míg a Sabail a harmadik helyen.

Az olasz Serie B-ben a Parma 2-1-re legyőzte a Comót, és ezzel átvette a vezetést a tabellán. Bár a hazaiak már 2-0-ra vezettek a 74. percben, Barba a ráadásban szépített. A magyar játékos, Balogh Botond nem kapott lehetőséget a Parmában.

A francia Ligue 1-ben a Le Havre 0-0-s döntetlent játszott a Lens csapatával. A magyar játékos, Loic Nego a 22. percben lépett pályára a Le Havre színeiben.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.