hétfő, május 27, 2024
Home Politics A mélyülő magyar-orosz kapcsolat egyre súlyosabb aggodalmat vált ki a NATO-ban.

A mélyülő magyar-orosz kapcsolat egyre súlyosabb aggodalmat vált ki a NATO-ban.

by napklub
0 comment

A NATO-tagállamok budapesti nagykövetei összeültek az Orbán–Putyin-találkozó miatt. A magyar EU-pénzekkel kapcsolatos egyeztetések folyamatban vannak Budapest és Brüsszel között. Az új európai médiatörvény fájdalmat okozhat a magyar kormánynak. Bulgária védeni fogja az orosz gáztranzit megadóztatását, Magyarország és Szerbia választ ígér. Jogerős ítélet született, miszerint nyilvánosak az autópálya-koncessziós szerződések mellékletei. A pilismaróti kavicsbányaügy még nem zárult le. Újra tisztán listás választás lehet Budapesten? Az iráni nők kapták az idei Szaharov-díjat. Temposan bővülnek a NER vagyonlerakói. A vagyonkezelő alapítványok vezetőinek magas díjazását több mint hárommilliárd forinttal fizették ki. Tovább nőtt a külföldi egyetemeken tanuló magyar diákok száma.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.

Latest Articles

Törökország letartóztat és kitoloncol több ezer illegális türkmént, akiknek új célállomása lehet Oroszország. Egy híres Van Gogh festmény ihlette parkot állítottak fel Boszniában. Miután Pristina beazonosította a banjskai támadással gyanúsított személyt, a vádak személyeskedőek lettek és Vucic fiával hozzák összefüggésbe.