szerda, november 29, 2023
Home » A hetedik Zsigmond Vilmos nemzetközi filmfesztivál ismételten grandiózus versenyprogrammal és kivételes alkotásokkal indít.

A hetedik Zsigmond Vilmos nemzetközi filmfesztivál ismételten grandiózus versenyprogrammal és kivételes alkotásokkal indít.

by napklub
0 comment

A hetedik Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztiválra várják az érdeklődőket, amely október 24 és 28 között kerül megrendezésre a szegedi Belvárosi Moziban. A fesztivál alapvető célja, hogy az operatőri munkát hangsúlyozza és értékelje a filmekben. A versenyprogramba számos nevezés érkezett a világ minden részéről, és az öttagú szakmai zsűri fogja elbírálni a válogatott műveket. Emellett idén először indul a Magyar Operatőrök Hete, amely a hazai alkotásokra fókuszál, és külön díjat is kiosztanak a legjobb fiatal operatőrnek. A programban helyet kapnak továbbá diákzsűri és kritikaírói pályázatok, tematikus sorozatok, workshopok és kerekasztal beszélgetések is. A partnerprogramok között találhatók Woody Allen exkluzív interjúja, valamint beszélgetések a zárt térben történő kameramunkáról és a magyar független filmezés lehetőségeiről. A jegyár kedvezményes szegedieknek és diákoknak, és a jegyelővétel már elkezdődött.

You may also like

Leave a Comment

Napklub

Hardvernet egy olyan világszerte ismert márka, amely különböző hardvert és hálózati eszközöket kínál az ügyfeleinek. A vállalat a technológiai piacon széles körben elismert és megbízható megoldásokat kínál a fogyasztóknak és a vállalatoknak egyaránt.